torsdag 26 november 2009

Ny yogatidning på svenska

Nu finns det en svensk yogatidning med det fina namnet om YOGA om! =) Jag prenumererar redan på favoriten Yoga Journal, men det är alltid kul med mångfald, och speciellt att det finns en svensk variant. 4 ggr/år ska den komma ut.

Inte bilen under milen och därmed basta

En av mina favvo-kampanjer är Inte bilen under milen. Gröna Bilister och Sjukgymnastförbundet är avsändare. Både bra fö miljön och hälsa, that's my cup of tea. Och en skön slogan som man kommer ihåg och kan slänga sig med. Hoppas den fastnar i fler än mitt huvud. För det är på riktigt så att jag tänker på den meningen innan jag hoppar in och kör iväg och många gånger blir det därför inte bil. Lyckat medvetandegörande i praktiken. :)


Och gärna oftare än onsdagar, förstås. ;)

onsdag 18 november 2009

20 år för barns rättigheter


Om någon till äventyrs undrar varför bloggen uppdateras dåligt, jag hoppas verkligen att min ambition 1 gång i veckan är okej, för att få kalla en blogg för blogg. På något sätt känns det som dagligen är lite av ett kriterium men så är det väl ändå inte. =)

Om två dagar fyller Barnkonventionen 20 år. För att uppmärksamma detta kampanjas på sidan för att då alla barn (som vill) ska väsnas i 20 sekunder - för barns rättigheter.


Adidas Techfit Powerweb Yoga Shorts - favoriter!

Måste bara tipsa om en superbra grej för alla som springer eller yogar - Adidas Powerwebkläder. Testa det! Man orkar hålla positionerna längre (i yogan) eftersom musklerna får stöd och presterar maximalt. Samma i löpningen. Materialet togs fram till de omstridda simmardräkterna (de där helkropps ni vet) men används nu i många olika sorters träningskläder. Mi lajki! =)

måndag 2 november 2009

Omvård om vård


Bra sida där man kan jämföra olika vårdalternativ. Det finns ju mycket att välja på, och man kanske vill ha en vårdorganisation med hälsofrämjande profil till exempel. Kika på Omvård.se De bloggar hejvilt också.